Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

Çebi: “Spor’un Ve Sporcunun Sorunlarını Biliyorum”

tarafından
06 Mart, 2015 12:55 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 29
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dünya Şampiyonu güreşçi Selçuk Çebi, yaşadığı koşullarda spordaki zorlukları çok iyi bilen biri olduğunu belirterek, çözümünü ve çıkış yollarını da çok iyi bildiğini söyledi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi, seçim ziyaretleri kapsamında ASKF’yi ziyaret etti. Başkan Cahit Erdem ile görüşen Çebi, sporun ve sporcunun sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek, “Bulunduğum ve geldiğim yeri asla inkar etmem. Yaşadığım koşulları, spordaki zorlukları çok iyi bilen biriyim. Sorunların çözümünü ve çıkış yollarını da biliyorum. Faydalı olmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

ASKF başkanı Cahit Erdem ise Selçuk Çebi’yi herkese örnek sporcu olarak gösterdiklerini ifade ederek, “Duruşu, yaşantısı ile sporcularımıza örnek gösterdiğimiz nadir sporculardan birisidir. Bu birikimlerini siyasete taşıyıp daha faydalı olacağını düşünüyorum. İnşallah seçilir. Sporu ve sporcunun sorunlarını bilen kişi, sorunları yaşayarak dünya şampiyonluğuna ulaştı. Çaresini de bilen bir kişi olarak hizmet edeceğine inanıyorum. Selçuk kardeşimin üzerinde emeğimiz var. Hiçbir zaman o emekleri inkar etmedi. Duruşu ve sevgisi ile gönüllerimize taht kurdu” diye konuştu.

DOKA projesi kapsamında düzenlenen ve ASKF’nin organize edip üyelerine verdiği “Eğitim Yolu ile Sporda Şiddetin Azalması Projesi”ne Selçuk Zebi’de destek verdi. Sporun içerisinde bulunan insanlara verilen bu eğitimden güvenlik görevlileri, emniyet mensupları, spor kulüplerinde görevli yönetici ve menajerlerde ders alıyor. Dünya şampiyonu Selçuk Çebi ise derse örnek sporcu olarak katıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 196
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.