Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

ÇAYCUMA BELEDİYESİ TÜYAP FUAR’INDA

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
25 Ocak, 2015 00:09 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 37
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Çaycuma Belediyesi 22-23-24-25 Ocak 2015 tarihlerinde İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar Merkezinde düzenlenen 19. Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (Emitt) katıldı.

Tarihinde ilk kez fuara katılan Çaycuma Belediyesi, fuarda açacağı stantla bölgedeki turizm yerlerini dergi, broşür ve görsel slaytlarla tanıtıyor. Çaycuma Süt Ürünleri firmasının ayranı, Çaycuma standına gelen konuklara ikram ediliyor. Slaytlarda ise Kadıoğlu mozaikleri, Çayır mağarası, su kemerleri ve Filyos Antik Kent gösterilmekte. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’na ait 8 nolu fuar salonunda Zonguldak bölümünde; Devrek, Çaycuma, Ereğli ve Zonguldak Valiliği Kültür Müdürlüğü yer aldı. Fuarda Çaycuma Belediyesi Basın Müşaviri Sezai Bilici’nin temsil ettiği Çaycuma standına İstanbul’da yaşayan Çaycumalıların yanı sıra fuara gelen konuklar ilgi gösterdi. Fuara ilk defa katıldıklarını ifade eden Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “İlçemizin sosyal, kültürel ve turizm konusunda tanıtıma ihtiyacı var. Bu güne kadar ilçemiz fuarlarda yer almıyordu. İlk kez katıldığımız bu fuarla bu konudaki eksikliğimizi de gördük. Bu deneyimle ileride katılacağımız fuarlarda daha kapsamlı ve ses getiren stantlarımızla ilçemizi en güzel şekilde tanıtacağız’’ dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 140
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.