Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

Bostancı: “Çözüm Sürecine Yönelik Bir Sabotaj”

tarafından
11 Nisan, 2015 16:35 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 38
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Naci Bostancı, Ağrı’nın Diyadin ilçesinde teröristlerce açılan ateş sonucu 4 askerin yaralandığı olaya ilişkin, “Dışarıdan bakıldığında çözüm sürecine yönelik bir sabotaj olarak görüyoruz” dedi.

Çözüm sürecinin yolunda gitmesinden memnun olmayan, provoke etmek isteyen, tekrar insanlarda öfke, kızgınlık duygularını uyandırarak süreci tahrip edici bir toplumsal zemin oluşturmak isteyen çevreler olduğunu anlatan Amasya Milletvekili Bostancı, “Ben o çevrelerin bir girişimi olarak okurum. Sistematik bir şekilde yapılmış bir iş olarak görmüyorum. Ama devlet mutlak surette gereken her şeyi yapacaktır ve kamuoyunu bu konuya ilişkin gereken verileri, bilgileri iletecektir. O yüzden heyecana kapılmaksızın çözüm sürecinin de bu tür provokasyonlara açık olduğunu bilerek davranmak ve o şekilde muhakeme etmek son derece önemlidir. Herkesin sakin olması lazım” diye konuştu.

AK Parti Amasya İl Başkanlığı’nda yaptığı konuşmada çözüm sürecinin başarılı olduğunda sadece Türkiye için değil, etrafındaki ateş çemberi içinde sonuçlar doğuracağını ve sürecin savaşın yerine barışı, zalimliğin yerine mazlumluğu, vahşetin yerine insanlığı getirecek bir süreç olduğunu vurgulayan Bostancı, “Çözüm sürecinin başka sahibi var mı AK Parti dışında? Yok. CHP neresinde seçim sürecinin hiçbir yerinde değil. MHP, nereden çıktı bu çözüm süreci. Çatışma olsun, heybe dolsun. HDP, bir taraftan sanki çözüm sürecini destekliyormuş gibi ama biliyor ki barış kendisi için öldürücüdür” şeklinde konuştu.

Toplantıya ayrıca, AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir, AK Parti 2. sıra milletvekili adayı Said Yüce, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ünek, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir ve partililer katıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 212
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.