Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

Boşandığı Eşine Sevgililer Günü’nde Barışma Teklif Etti

tarafından
14 Şubat, 2015 15:40 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 39
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 5 yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığı eşi ile 14 Şubat Sevgililer Günü’nde barışmak isteyen şahıs, eski eşinden olumlu yanıt alamadı.

Karadeniz Ereğli ilçesinde yaşayan 35 yaşındaki İlker Acar, 2005 yılında tanıştığı Arzu A. ile ailesinin evliliklerine karşı çıkması üzerine kaçtı. 2007 yılında evlenen İlker ve Arzu çiftinin aynı yıl Poyraz isimli çocukları dünyaya geldi. Genç çift arasında maddi sıkıntılar nedeniyle şiddetli geçimsizlik başladı. Arzu A., şiddet görmeye başladığı eşine dava açarak boşandı. Boşanmalarının ardından eski eşinin kendisini sürekli araması, evine ve işyerine gelmesi nedeniyle bir dava daha açan Arzu A., eski eşi için ev ve işyerine uzaklaştırma kararı aldırdı.

Eski eşi ile yeniden bir araya gelmek isteyen İlker Acar ise, yaklaşık 3 yıl önce üzerinde kendisi, eşi ve çocuğunun resimleri ile “Son Bir Şans” yazılı 2 bin 500 adet afiş bastırıp şehrin çeşitli noktalarına asarak, eski eşine barışma teklifi gönderdi. Teklifi geri çevrilen İlker Acar, bu günde 14 Şubat Sevgililer Günü’nde eski eşine uzaklaştırma kararı olduğu için kendisi gidemeyince arkadaşından bir buket çiçek gönderip barışma teklifinde bulundu.

İlker Acar, eşine şiddet uygulamasından dolayı çok pişman olduğunu, yeniden çocuğu ve Arzu A. ile bir arada yaşamak istediğini söyledi. Eşini çok sevdiğini anlatan Acar, kendisi ile barışmak için her yolu deneyeceğini ifade etti.

Eşinden şiddet gördüğü gerekçesi ile boşanan Arzu A. ise gazetecilerin kendisinin görüntüsünü çekmesini istemezken, eski eşinin gönderdiği çiçekler ile barışma teklifini de kabul etmedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 238
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.