Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

Başkan Köse’den kadınlara istihdam sağlayacak dikimevi müjdesi

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
08 Şubat, 2024 17:36 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 51
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, SAKEM’de kursa katılan kadınlarla bir araya gelerek istihdam sağlayacak bir dikimevinin açılacağının müjdesini verdi.
Başkan Köse, Emek Mahallesi’nde bulunan Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi’ni (SAKEM)ziyaret etti. Kursa katılan kadınlarla sohbet eden Başkan Köse, yeni çalışmaların da müjdesini verdi. Safranbolu Belediyesi tarafından kadınlar için oluşturulacak yeni sosyal alanların ve istihdam sahalarının Emek Mahallesi’nde yer alacağını belirten Köse, “Emek’teki SAKEM kursumuz bizim en çok ilgi gören ve yoğun olan kurslarımızdan bir tanesi. Bulunduğumuz alanda sadece kurslar değil bizim ihtiyaç sahiplerine yemek yaptığımız bir mutfağımız da var. Bu alandaki mutfağı yeni yaptığımız hayır çarşısına taşıyarak mevcut mutfak alanını da ilk açtığımız hanım evi gibi kadınlarımızın kurs öncesi sonrası ya da kurs devam ederken çay, kahve içebilecekleri bir alana dönüştüreceğiz. Tabi bu sadece kursa gelen kadınların değil bu bölgedeki tüm kadınlarımıza hizmet edecek bir alan olacak. Bunun müjdesini verdim ve kadınlarımız da çok memnun oldu. Ayrıca istekleri, şikayetleri noktasında sohbet ettik. Eksiklerini her zaman tamamlamaya çalışıyoruz. Çok yoğun devam eden dikiş kursumuz var. Dikiş kursundaki kadınlarımıza da bir sonraki dönem Safranbolu Belediyesi’nin personel kıyafet ihtiyacını giderecek dikimevi projemiz var. Bu dikimevi sayesinde dikiş kursu alan kadınlarımıza da istihdam sağlamış olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 117
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.