Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

BAŞKAN ÇETİNKAYA: ÇALIŞANLARIMIZIN REFAHI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
13 Şubat, 2025 14:52 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 57
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya 2025 yılı Belediyede çalışan işçi personelinin maaş güncellemesi ve maaş zamları ile ilgili açıklamada bulundu.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, belediye personelinin maaşlarında ve sosyal haklarında önemli iyileştirmeler yaptıklarını açıkladı. Çalışanların yaşam standartlarını yükseltmek ve emeklerinin karşılığını en iyi şekilde almalarını sağlamak adına maaşlarda önemli oranlarda artışa gidildi.

Başkan Çetinkaya, göreve geldikleri günden bu yana adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı benimsediklerini belirterek, “Belediyemizin her kademesinde fedakârca görev yapan mesai arkadaşlarımız, Karabük’e değer katan en önemli güçtür. Onların emeğini ve alın terini korumak, ekonomik olarak daha iyi koşullara ulaşmalarını sağlamak bizim sorumluluğumuzdur” dedi.

Yapılan düzenlemeyle birlikte, Ulaşım A.Ş. bünyesinde görev yapan personelin maaşları önemli ölçüde yükseltildi. Daha önce 19 bin TL olan en düşük net maaş %43 artışla 28 bin 13 TL’ye, en yüksek maaş ise 25 bin TL’den %35 artışla 34 bin TL’ye çıkarıldı. Karabük Belediyesi Personel A.Ş. çalışanlarının 2024 Temmuz öncesinde 24 bin 853 TL olan en düşük maaşı, önce %30 artışla 32 bin 156 TL’ye, ardından %20 zamla 38 bin 600 TL’ye yükseltildi.

Maaş artışlarının yanı sıra, belediye çalışanlarının sosyal haklarında da iyileştirmeler yapıldı. Başkan Çetinkaya, göreve geldiklerinde ikramiye oranlarını 5+5 olarak artırdıklarını ve sendika aidatı olarak kesilen bir yevmiyenin çalışanların kazancına eklendiğini belirtti.

Başkan Çetinkaya, “Bizler büyük bir aileyiz. Çalışanlarımızın refahı, Karabük’ün gelişimine doğrudan katkı sağlar. Karabük’ü daha güzel yarınlara taşımak, ancak siz değerli emekçilerimizin katkılarıyla mümkündür. Yapılan bu maaş düzenlemesinin tüm mesai arkadaşlarımıza hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Direksiyon başında kalp krizi geçirdi

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
16 Ekim, 2026 12:45 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 389
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘te direksiyon başında kalp krizi geçirdiği öğrenilen sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, demir korkuluklara çarparak alt geçidin üzerinde askıda kaldı. Kazada yaralanan 46 yaşındaki sürücü hastaneye kaldırılarak entübe edildi.
Kaza, Ergenekon Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.K. (46) idaresindeki 46 ADC 450 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu demir korkuluklara çarptı. Battı-çıktıya düşmekten son anda kurtulan otomobil, korkuluklarda askıda kaldı.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen M.K., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Sürücünün hastanede entübe edildiği öğrenildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.