Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

Başkan Alpboğa’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü mesajı

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
09 Ocak, 2022 18:06 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 39
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük İletişim Derneği Başkanı İlhan Alpboğa 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Alpboğa mesajında, “1O Ocak Gazeteciler günü ülkemize özgü, mesleğini icra eden gazetecilerin günüdür. Gün dolayısı ile içerisinde bulunduğumuz zor şartların da gündeme getirilmesi gerekmektedir. Her geçen gün zorlaşan şartlar, girdi maliyetlerini artması, yayın kuruluşları sahip ve yöneticilerinin yanı sıra bir fiil işin mutfağında çalışan meslektaşlarımızı da sıkıntıya sokmaktadır. Basın Konseyinin raporuna göre eleştirel ve bağımsız yayın yapan ve sayıları bir elin parmaklarını geçmeyen yaygın gazete ve televizyon ile yüzlerce yerel medya kuruluşu için koşullar her gün biraz daha zorlaştı. Eleştirel ve bağımsız yayın yapan medya kuruluşları ise RTÜK ve BİK cezaları, artan girdi maliyetleri ve uydu kiraları karşısında yayınlarını sürdürebilme savaşı vermeye devam etti. Türkiye’de yayınlanan gazete ve televizyon sayısı bir iki yıl içinde neredeyse yarı yarıya azaldı. Bu duygu ve düşüncelerle kalemini satmayan tüm basın çalışanlarının gününü kutlarım” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 131
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.