Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

AMASYA GENÇLİK MERKEZİ ÜYELERİ OKUL BOYADI

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
29 Ocak, 2015 20:43 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 37
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Amasya Gençlik Merkezi üyesi gençler, Göynücek Atatürk İlkokulu’nda sınıfları boyadılar.

Okulun bazı duvarlarında yıpranan bölgelere ustalar eşliğinde sıva yapan gençler, 20 dersliği, yemekhaneyi ve koridorları komple boyayıp duvarların temiz bir görünüme kavuşmasını sağladılar. 2014 – 2015 eğitim öğretim yılının 2. dönemine hazır hale getirilen okulu beraberindeki Amasya Gençlik Merkezi Müdürü Şahin Gümüş ile birlikte ziyaret eden Amasya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdin Acar, gönüllü gençlere bu anlamlı çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Gençlik Merkezi Müdürü Şahin Gümüş de, “Öğrenci kardeşlerimizin güzel okul binalarında, güzel eğitim alarak çok başarılı bireyler olması en büyük temennimiz. Amasya Gençlik Merkezi olarak her zaman eğitim ve öğretime destek verdik. Her şey geleceğimiz olan gençlerimiz ve güçlü Türkiye için” dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

17 milyon liralık dolandırıcılık soruşturmasında 26 tutuklama

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
13 Ekim, 2026 10:27 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 468
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük merkezli yürütülen siber suç soruşturması kapsamında 15 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 42 şüpheliden 26’sı tutuklandı.
Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve ilgili birimlerin katılımıyla yürütülen soruşturma, 2025 yılında düzenlenen ve 14 kişinin tutuklandığı operasyonun ardından genişletildi. Şüphelilerin irtibatlı olduğu kişilere yönelik çalışmalarda, para karşılığında banka ve kripto para borsası hesapları açtırıldığı, suçtan elde edilen paraların aklanması amacıyla paravan şirketler kurulduğu ve bu yöntemle nitelikli dolandırıcılık suçuna iştirak edildiği tespit edildi.
Organize hareket ettiği değerlendirilen suç örgütünün ortaya çıkarılması, lider ve yönetici kadrolarının belirlenmesi, suç eylemleri ile para trafiğinin ortaya çıkarılması amacıyla 8 ay boyunca teknik ve fiziki takip gerçekleştirildi. Çalışmalar sonucunda şüphelilerin 8 ilde meydana gelen 8 ayrı olayda vatandaşları toplam 17 milyon 197 bin lira zarara uğrattığı belirlendi. Soruşturma kapsamında kurulan paravan şirketlerin yaklaşık 870 milyon liralık para işlem hacmine sahip olduğu tespit edildi.

15 ilde eş zamanlı operasyon
Şüphelilerin yakalanmasına yönelik 6 Ekim’de İzmir, İstanbul, Sakarya, Eskişehir, Bursa, Balıkesir, Adana, Ankara, Aydın, Diyarbakır, Kırklareli, Manisa, Şanlıurfa, Zonguldak ve Mersin’de eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda yakalanan 42 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Şüphelilerden 2’si Cumhuriyet savcılığındaki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, 14’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer 26 şüpheli ise çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.
Soruşturma kapsamında 3 şüphelinin yurt dışında olduğu belirlenirken, firari 4 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.