Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

AKÇAKOCA YOLUNDA SAVRULAN ARAÇ ORTA REFÜJDE DURDU

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
28 Ocak, 2015 23:42 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 36
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Akçakoca Tepeköy sapağında seyreden otomobil, araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkınca kendi ekseninde bir tur attıktan sonra orta refüjde durabildi.

Akçakoca yönünden Düzce istikametine seyreden T.C. idaresindeki 34 VU 3957 plakalı otomobil, Tepeköy kavşağına hızlı girmesi sonucunda kontrolden çıktı. Savrulan araç orta refüjde durabildi. Orta refüjde durabilen otomobilin içerisinde bulunan iki kişi, kazayı yara almadan atlatırken aracın savrulması sırasında yol üzerinde başka bir aracın bulunmaması da olası bir faciayı önledi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 146
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.