Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

AK Parti İl Başkanı Saylar’ın Çanakkale Zaferi Mesajı

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
18 Mart, 2015 09:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 42
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla mesaj yayımladı.

İl Başkanı Saylar, milletlerin tarihinde sadece o milletin tarihini değil, medeniyetlerin akışını, tarihin yönünü, insanlığın ufkunu da değiştiren çok önemli kilometre taşları bulunduğunu söyledi.

Çanakkale Zaferi’nin, Türk Milleti’nin şartlar ne olursa olsun ülkesi ve vatanı için nasıl bir mücadele ortaya koyabileceğini en büyük delili ve en şanlı nişanesi olduğunu dile getiren Saylar, “Kahramanlıklarla dolu tarihimizde de, 1915 Çanakkale Zaferi tarihimize altın harflerle yazılmış önemli bir dönüm noktasıdır. Çanakkale Zaferi’nin ardından Atatürk’ün önderliğinde yürütülen istiklal mücadelesinde gösterilen azim, inanç ve kararlılıkla nihai hedefe ulaşılmış, Milletinin hür yaşama kararlılığı tüm dünya ülkelerine gösterilmiştir. Çanakkale’de omuz omuza vatanlarını müdafaa ederken şehit düşenlerin yan yana yattığı kabirlerinden aldığımız ilhamla, kardeşliğimizin pekişmesi için çalışıyor, ülkemize yönelik her türlü fitne ve nifak girişimlerine karşı tek yürek halinde mücadele ediyoruz. Türk’ü, Kürt’ü, Laz’ı, Çerkez’i, Arap’ıyla etnik kökeni, mezhebi ne olursa olsun vatan toprakları için savaşmış ve bugün Çanakkale’de yan yana yatan şehitlerimiz, milletimizin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin de en güçlü göstergesidir. Şehitlerimiz kahramanlıklarından aldığımız ilhamla, ülkemizi tarihine, kültürüne ve medeniyetine yakışır şekilde büyütmeye, güçlendirmeye ve yüceltmeye devam ediyoruz.Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, Milletimizin gururu olan Çanakkale Deniz Zaferimizin 100. yıl dönümünü kutluyorum” dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 114
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.