Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir Karabük’e Geldi

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
27 Şubat, 2019 15:15 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 27
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

AK Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir AK Parti Karabük İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette, Karabük’ün yerel seçimlerde ilçelerde ve Karabük’te çok iyi bir netice alacağına olan inancının tam olduğunu vurgulayan Başkan Kandemir, “Yerel seçimlerden Karabük’ün büyük bir başarıyla çıkacağına olan inancım tam. AK Parti 31 Mart’ta sadece Karabük’te değil tüm Türkiye’de iddialı. Karabük il teşkilatının il yönetimi ve ilçe Başkanları, Gençlik ve Kadın Kolları ile genç ve dinamik bir yapısı var. El birliği ile hem teşkilat yapımızı en üst seviyede tutacağız, hem de birlikte sokaktaki vatandaşlarımızın dertleri ile dertlenerek ülkemiz ve milletimiz için en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olacağız. Vatandaşlarımızla sürekli iletişim halinde olmalıyız” diye konuştu.

Teşkilatlar adına Başkan Kandemir’e başarı sözü veren AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz ise, “Başkanım bize olan inancınız için çok teşekkür ederim. Teşkilatımızın tüm kademeleriyle birlikte çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz. Gerek Cumhurbaşkanımızın, gerek sizlerin güvenini boşa çıkarmayacağız. Karabük için yapacak çok işimiz var” dedi.

Teşkilat Başkanı Kandemir, Karabük ziyaretleri kapsamında il seçim koordinasyon merkezi, mahalle ve köy başkanları ve ilçe başkanlarıyla da bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş ve AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal ve AK Parti Teşkilatı hazır bulundu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 232
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.