Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

AK PARTİ’DE BAVULUNU HAZIRLAYANLAR!

Karabük Haber tarafından
23 Mart, 2015 02:16 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 24.03.2015 00:26
0
0
Tıklanma: 24
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

AK Parti’de teşkilat temayülü, kamuoyu yoklaması, STK görüşleri ve son olarak Genel Merkez mülakatıyla tamamlanan seçim sürecinde listede yer alma ihtimali bulunmadığı öne sürülen Serdar Akça için ‘valizini hazırlamaya başladı’ yorumları yapılıyor.

Ak Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı olarak başladığı ve iddialı olarak girdiği yarışta hemen hemen bütün etaplarda umduğunu bulamadığı (2002-2009 SAADET PARTİSİ, 2014, 2015 AK PARTİ) söylenen Akça’nın 2019 seçimlerinde de aday adayı olarak Karabük’e yeniden gelebileceği ihtimali üzerinde sıklıkla duruluyor

Serdar Akça ile birlikte yine İstanbul’dan gelerek Karabük’ten Milletvekilliği aday adayı olan Mustafa Yüce’nin de çantasını hazırlamaya başladığı iddia ediliyor.

YENİDEN SANDIĞA GİDİLİYOR!

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Genel Seçimler için AK Parti aday adaylarının başvuruları 20 Şubat günü son bulması ile birlikte ondört aday adayı milletvekili adayı olma aşkına çarşı pazar gezmedik yer bırakmadı.
Hepsi mi; Kesinlikle hayır!
İçlerinden sivrilen üç ya da dört kişi ha var ha yok!
Teşkilat temayülü ardından Genel Merkez mülakatları, son olarak kamuoyu araştırmasının ardından her şey bitti derken kanaatimce çok gereksiz olduğunu düşündüğüm STK temayülüne neden gerek duyuldu pek anlamış değilim.
Mülakatların başlaması ile birlikte kamuoyunu en çok meşgul eden konu da bir üst kurula gidecek isimler hemen hemen belli olması ile ilgili.
Aslında teşkilat temayüllerinde bile bütün aday adaylarının birinci çıkması ne kadar doğru ise mülakatlarda da bütün aday adaylarının bir üst kurula kalması o kadar doğru olur.

Şimdi bugün 280’den fazla STK’lının oy kullanması beklenen temayülden çıkacak sonuç ne kadar etki yapacak. Belirlenen STK’ların başkanı, yöneticisinin alenen hangi partiye sempatisi olduğunu bilinirken, sandıktan çıkacak olan sonuç ne kadar doğru çıkacaktır. Bu arada da sandıkta oy kullanacak olan cemaat derneklerinin de bir hayli fazla olması da dikkatlarden kaçmayan bir durum.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 219
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.