Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

“1000 GENCE 1000 KİTAP” PROJESİNDE KİTAP SAYISI 900’E ULAŞTI

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
27 Ocak, 2015 13:58 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 33
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Gençlik Merkezi’nin “Okuyorum, Yeni Bir Dünyaya Merhaba Diyorum” sloganıyla başlattığı “1000 Gence 1000 Kitap” projesinde kitap sayısı 900’e ulaştı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Fatsa Gençlik Merkezi İlçe Müdürü Beraat Şahin, “Bu projenin amacı gençleri ve küçük yaş grubundaki öğrencileri kitapla tanıştırmak, okuma alışkanlığı ve becerilerini geliştirmektir. Okullarda buna benzer faaliyetler gerçekleştirilmekte ve bizde bu faaliyetlere destek olmak amacı ile yerelde böyle bir proje başlattık. Projemiz 1 ay önce başlamış olmasına rağmen yoğun ilgiyle karşılandı. Biz kitapların raflarda değil bireylerin ellerinde okunarak eskimesini istiyoruz ve bu amaçla toplanan kitapları gençlerimize ulaştırarak onlara hediye edeceğiz. Kitap içinde ayrı bir dünya ve yaşam olan bir nesne, okuyan insanın hayata bakış acısı genişler, daha iyimser ve daha mantıklı düşünme becerisi kazandırır. Gençler okunmadık ve paylaşılmadık kitap kalmasın diye ellerindeki kitapları bize seve seve getiriyorlar. Ayrıca; yerelde başlattığımız bu projemize Fatsalı olup il dışında bulunan büyüklerimizden de destek almaya başladık. Toplanan kitaplar kurumumuz tarafından daha çok köylerde ikamet eden öğrencilere ulaştırılacak. Umuyoruz ki bu konuda bize verilen destekler her gün biraz daha artar” dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

TSO seçimleri ile ilgili AK Parti’den açıklama geldi

Karabük Haber tarafından
04 Ekim, 2026 18:50 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 05.10.2026 10:51
0
0
Tıklanma: 258
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

ÖMER AYAR BAŞKANLIĞA, MURAT SÖNMEZ MECLİS BAŞKANLIĞINA

17 MECLİS ÜYESİ ÖMER AYAR VE MURAT SÖNMEZ ETRAFINDA KENETLENDİ

3 Ekim 2026 tarihinde gerçekleştirilen Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimlerinin ardından, 10 meslek grubundan oluşan yaklaşık 1.800 üyeyi temsil edecek 24 meclis üyesi belirlendi.

Seçimlerin tamamlanmasıyla birlikte gözler, 10 Ekim’de gerçekleştirilecek Yönetim Kurulu Başkanlığı, Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlığı seçimlerine çevrildi.

Yeni döneme ilişkin yapılan görüşmeler ve istişareler sonucunda, seçilen meclis üyelerinden 17’si ortak bir anlayış etrafında birleşti. Bu doğrultuda, Ömer Ayar’ın Yönetim Kurulu Başkanlığına, Murat Sönmez’in ise Meclis Başkanlığına getirilmesi konusunda güçlü bir mutabakat sağlandı.

Ortaya çıkan bu birlikteliğin temelinde; Karabük iş dünyasının ortak menfaatlerini önceleyen, meslek gruplarının tamamını kucaklayan, istişare ve ortak aklı esas alan bir yönetim anlayışı yer alıyor.

Yeni dönemde Karabük TSO’nun yalnızca üyelerinin sorunlarının çözümünde değil; sanayi, ticaret, istihdam, yatırım ve şehrin ekonomik geleceğine ilişkin projelerde de daha etkin bir rol üstlenmesi hedefleniyor.

Ömer Ayar ve Murat Sönmez liderliğinde oluşan bu birlikteliğin, kişisel veya grupsal bir yarıştan ziyade Karabük iş dünyasının ortak hedefleri doğrultusunda güçlü ve uyumlu bir çalışma zemini oluşturması amaçlanıyor.

10 Ekim’de yapılacak seçimlerin ardından oluşacak yeni yönetim ve meclis yapısıyla birlikte Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nda, birlik ve beraberliği esas alan yeni bir dönemin başlaması bekleniyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.