Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

Şahin; En büyük gücümüz meseleleri suhuletle çözebilme irademizdir

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
30 Mayıs, 2026 20:23 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 864
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, AK Parti’nin teşkilat yapısındaki birlik, beraberlik ve tevazu anlayışının, 25 yıllık siyasi yolculuğundaki başarısının temelini oluşturduğunu söyledi.

Şahin, yaptığı konuşmada, vatandaşla kurulan güçlü bağın ve samimi iletişimin önemine dikkat çekerek, “Bu 25 yıllık süreç içerisinde halkımızın bize yönelik ortaya koymuş olduğu teveccüh açısından sarsılmaz sırrın şu olduğu kanaatindeyim; vatandaşımıza başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere teşkilatlarımızla birlikte kapımızı sürekli açık tuttuk.” ifadelerini kullandı.

Hiç kimseye kibirle yaklaşmadıklarını vurgulayan Şahin, tevazu anlayışıyla hareket etmeye gayret ettiklerini belirterek, “Aramızdaki uhuvveti koruduk. Muhalefetin bugün içerisine düştüğü tabloya baktığımızda, bizim en büyük gücümüzün muhabbetimiz, kardeşliğimiz ve meseleleri suhuletle çözebilme irademiz olduğunu görüyoruz.” dedi.

AK Parti teşkilatlarının en zor dönemlerde dahi çalışmalarını aksatmadan sürdürdüğünü ifade eden Şahin, il ve ilçe danışma toplantılarının yanı sıra büyükşehirlerde mahalle danışma toplantılarının da düzenli şekilde gerçekleştirildiğini kaydetti.

Şahin, “Sarsılmaz sırrımızın bu manevi motivasyon olduğunu düşünüyorum. Hele hele Karabük’te şimdiye kadar ortaya koyduğumuz başarıların en büyük pay sahibinin de bu anlayış olduğu kanaatindeyim.” değerlendirmesinde bulundu

Direksiyon başında kalp krizi geçirdi

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
16 Ekim, 2026 12:45 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 384
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘te direksiyon başında kalp krizi geçirdiği öğrenilen sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, demir korkuluklara çarparak alt geçidin üzerinde askıda kaldı. Kazada yaralanan 46 yaşındaki sürücü hastaneye kaldırılarak entübe edildi.
Kaza, Ergenekon Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.K. (46) idaresindeki 46 ADC 450 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu demir korkuluklara çarptı. Battı-çıktıya düşmekten son anda kurtulan otomobil, korkuluklarda askıda kaldı.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen M.K., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Sürücünün hastanede entübe edildiği öğrenildi.